11 mars 2012

Hej hej
Har ni haft en härlig dag?
Igår var typ världens segaste dag, barnen bestämde sej för att vakna kl 6, på en LÖRDAG? What? Dom som alltid sover till 8 eller längre när det blir helg, insåg hur bortskämda vi är med att dom sover så pass länge, att gå upp kl 6 på helgen är ju vansinnigt :)
Dessutom vaknade Liam på världens sämsta humör, så olikt honom, han skrek och skrek, hade ont i örat och i armen. Armen berodde på sprutan han fick i fredags men örat ja det vet jag inte?
Han var sej inte lik på hela dagen, allmänt tjurig och ville inte göra nånting, mer än att kolla på tv. Nåja, på nåt vis så blev dagen kväll och vi tittade på Melodifestivalen, JA, rätt låt vann, helt klart.

Dagen idag sprang iväg, först kalas hos barnens kusin som fyllde 9 år i veckan, sen middag hos mamma och pappa där även mormor kom på fika. Barnen fick busa av sej både ute och inne och Meja somnade gott för en stund sen.
Liam är vaken, jäspar som sjutton så John Blund är nog inte alltför långt borta.

Hoppas ni haft en härlig helg.
Nu laddar vi för en ny vecka.

1 kommentar:

Anonym sa...

Anonym sa...
Halloj! Googlade och fick se er fina färgsättning på huset, vi har också Gult tegel och vi planerar att måla om. Har du möjligen vad färgen heter på fönstren och grunden? Tycker det var väldans fint. I så fall får du gärna maila det till mig på
jessica.palm@bostream.nu
Såg att du bor i vaggeryd, jag bor i skillingaryd, världen är liten haha
Ha det gott!