16 augusti 2011

Work work

Veckans 2 första arbetsdagar avklarade, konstigt nog är det skönt att jobba, jag trodde det skulle bli hemskt men oj så fort dessa dagar gått. Men jag får passa på att njuta, Daniel har ju fortfarande semester och jag slipper väcka barnen tidigt utan bara tänka på att jag själv ska komma upp och iväg. Nästa vecka blir det andra bullar, ha ha, det kommer bli spännande detta, barnen är ju inte direkt vana vid att bli väcka tidigt utan har ju sovit så länge dom velat dom sista åren :)

Idag sålde vi äntligen Spidern, nu är det bara Ozonen kvar. Hoppas den nya ägarinnan blir nöjd med sin vagn, det var en gammal kompis till mej som köpte vagnen, vi har inte setts på mååååånga år och det var verkligen kul att träffa henne igen.
Men alltså seriöst, ingen som behöver en Ozone? :) Dock är det ju 5 veckor kvar tills nya vagnen kommer så det är ingen panik egentligen.

Blev ett litet flummigt inlägg idag visst, känner mej mest stressad just nu, men vill ju försöka hålla lite liv i bloggen ialla fall :)

Inga kommentarer: