20 november 2011

Söndag förmiddag = skridskoskola, men det var sista gången nu, första gången gick jätte bra, andra gången gick bra och dom andra 3 gångerna har vi varit där och vänt, idag hade vi med mormor och morfar som lockbete men inte ens när morfar tog på sej skidskorna så ville Liam, så nu lägger vi ner det. Men jag förstår inte varför, han var ju jätte duktig dom gångerna han var på isen. Idag sa han att det var för många där, kanske vi skulle åka dit när det är mindre folk? Egentligen måste han ju såklart inte men nån aktivitet kan ju vara kul för honom att ha.

2 kommentarer:

Emma sa...

Naeh, blir inte fler gånger för joel heller. Han tycker oxå dt är för mkt folk o känner dt som en "tävling" då de flesta är före hela tiden, Bättre att åka dit på allmänheten, då funkar dt bättre för joel iaf :-)

Fanny sa...

Ja det är ju så olika det där. Tror också det funkar bättre för Liam att åka på allmäna åkningen. Tror helt enkelt det blir för mycket för honom på skridskoskolan, det blir ju ganska mycket ljud i hallen. Vi får prova på IP nån dag istället.