19 november 2011

P J U H

Om ni bara visste hur glad jag är över att den här lördagen snart är slut. Meja vaknade helt klart på fel sida, skulle lätt kunna döpa om henne till Tjurig i första namn. Att det sen har varit grått trist väder och inget att göra gjorde ju inte saken bättre direkt. Och Liam fick ett riktigt UTBROTT innan. Han är väldigt noga med att saker han bygger, typ med lego ska sparas, när så inte blir fallet så blir han som ett MONSTER, skriker så han nästan spyr, slåss och går verkligen inte att  få kontakt med *pjuh*, och jag som för inte så länge sen skrev att han för det mesta är ganska lugn, men, när han väl får utbrott då ska dom skrivas med STORA bokstäver, han förvandlas till ett monster.
Kvällen har varit något lugnare, barnen börjar bli trötta, förhopningsvis så sover dom snart, jag tror vi behöver lördagsmys i lugn och ro ikväll :)

Nu ska jag fnula lite på julklappar, om det sen blir en tripp till Ullared, en beställning över internet eller klassisk julklapps handling i typ tusen butiker det får vi se.

Inga kommentarer: