25 september 2011

25/9

Alltså vad är det med söndagar egentligen? Varför är dom alltid så dryga?, dagens energi nivå var betydligt längre än igår då vi fick en massa gjort. Söndagar går lixom på halv fart. Dagens aktiviteter var; fika med familjen Sjöstrand, bil tvättande och en promenad...mja, promenad och promenad, Liam ville kolla om morfar var hemma, dom bor på gatan ovanför oss, så promenaden blev dit...och hem :) Min mamma befinner sej just nu i New York, och nej, jag är inte alls ett dugg avis på henne, fy bubblan för att vara där i 1 vecka innehållande en massa shopping och olika äventyr...bättre att vara hemma, eller hur?! :)

Imorgon är det dags för måndag och vardag igen, vakna, väcka barn, lämna barn, jobba, hämta barn..mja ungefär sådär ser det ut fram tills på fredag då vi tar helg igen.

O så håller jag tummarna för att vagnen kommer denna veckan, har den inte kommit på fredag så tror jag minsann det får bli ett argt samtal till Emmaljunga samt en avbokning *muttrar*, beställde ju en vagn för att vi ville ha en vagn ju, inte bara vänta och vänta.

Nu blir det snart soffläge, kanske ett avsnitt Rederiet? Och ja, det är 3:e ggr vi ser den serien nu ;)

Inga kommentarer: