28 augusti 2011

28/8

Idag har jag varit duktig, har röjt rejält på undervåningen, sorterat, slängt och plockat in alla husvagns grejer i husvagns förrådet :)
På eftermiddagen blev det en spontan tripp till Jkpg, typ vi åker till Jkpg och några minuter senare satt vi i bilen. Vi har nämnligen börjat med ett nytt litet projekt här hemma, ett stooooort rum som inte använts typ sen Liam var liten ska nu börjas användas igen. Det blir kombinerat tv rum/lekrum. Vi hade ju tv:n när nere innan men av nån anledning gjorde vi iordning tv rum här uppe igen, mest för att det var smidigast kanske, men nu när vi närmar oss höst/vinter så är det faktiskt riktigt mysigt att sitta där nere på kvällarna och titta på tv framför kaminen :) Egentligen är det inte så mycket att göra, mer än att en vägg ska tapetseras om, våra gamla möbler får duga, soffan som stått och samlat damm i flera år ska nu börjas användas igen. Halva rummet blir barnens lekhörna, visst vore det väl underbart om dom ville leka där nere istället?, ha ha, ja nu drömmer jag, men jag har börjat flytta ner möbler och andra saker som lixom inte längre fick plats i deras överfulla rum.
Fixar upp en liten bild imorgon :)

Nu är det säng time för min del, barnen sover sen några timmar tillbaka, imorgon ringer klockan och det är dags för jobb/dagis.
Hoppas ni haft en härlig helg.

Inga kommentarer: