26 juli 2011

26/7

Förlåt för dåligt bloggande dom senaste dagarna. I söndags åkte jag med Daniel i lastbilen till Stockholm. 6 timmar i lastbil, övernattning på ett varmt chaufförs hotell utan nån som helst ventilation, glamoröst va? Tanken var att vi skulle åka till Kista galleria igår, men att hitta en parkering för en lastbil var helt omöjligt, efter några varv gav vi upp och åkte till Barkaby istället, Pizza Hut, en glass på Preem och ett litet besök på Babyproffsen ihop om att hitta svart/rosa Scooter S, vilket verkar vara helt omöjligt, så nu får jag snällt vänta tills v.38 då våran dyker upp, 2 månader tills dess, uff, vill ha vagnen NU. Båda våra vagnar ligger nu på Blocket, men det verkar segt, konstigt, alla andra våra vagnar har vi fått sålda på bara någon dag.

Idag var det meningen att vi skulle ställa in husvagnen för denna gång men nu lutar det åt att vi tar oss en liten tur v.32, förmodligen Varberg eller Falkenberg, vi bokar inget än utan avvaktar och ser hur vädret blir.

Just nu håller 2 trötta barn på att somna, att vara hos mormor och morfar tar minsann på krafterna, lite halv flummig sömn och full aktivitet, igår var dom på Borås Djurpark, roligt nu när även Meja börjar uppskatta sånt, hon är ju tokig i djur :)

Inga kommentarer: