23 mars 2011

Mattor

Är på jakt efter en matta till Mejas rum, hennes gamla vita rya matta åkte ut för ett tag sen, visst var den fin när den var ny, men inte efter ett tag :)
Det bästa alternativet är väl en plastmatta och Pappelinas funkar ju alltid, en aning dyra men det är dom värda, vi har två stycken i köket/hallen. Vad tror ni om nån av dom här? Eller har ni tips på andra fina mattor?

6 kommentarer:

emma sa...

Mm visst är dom dyra. Men helt klart värda sitt pris :-) Har funderat på en turkos/grön med stjärnor till joels rum. Praktiskt med en "platt" matta när bilbaner o dyl ska läggas ut. Så kör du på en till meja :-)

Fanny sa...

Absolut :) Rya matta funkar inte riktigt i barnrum ;) Dessa är ju dessutom lätta att torka av också. Men vilken är finast då?

emma sa...

Den rosa med stjärnor :-) Eller den rosa med ringar. Jag uppfattar inte riktigt färgen i den randiga. Annars gjorde den en riktig färgklick på golvet. Men jag röstar på stjärnorna :-)

Emma sa...

Jag älskar den randiga matten, den är sjukt fin och vårig IRL så jag röstar på den :)

Fanny sa...

Velar mellan den randiga och stjärnorna nu, eftersom vi redan har andra med stjärnor så lutar det nog mest åt den randiga :)

emma sa...

...jag får nog hålla med, kör på den randiga. Jag såg den på en annan bild, där man såg färgerna bättre. O ja kör på den!!! Den med ringar såg iaf tråkig ut.