28 februari 2011

Vår jackor

Idag orkade jag inte med vinter kläder så det blev premiär för dom uuuunderbart fina skaljackorna från Lindex, så härliga i färgen. Hade en röd till Liam förra våren och vart toppen nöjd med den. Bra pris också, 349 kr och har man dessutom en 30% rabatt kupong så blir dom riktigt billiga, köööööp om ni inte redan gjort det :) Lite små i storlekarna dock, Liam har 110 på sin och hade nog behövt 116 egentligen, Mejas är 92.

6 kommentarer:

Hemma på våran gata sa...

Hihi så söta!
Funderar på en rosa till Tyra kanske...

Fanny sa...

Tyra MÅÅÅÅÅSTE ha den rosa, den är tok fin.

emma sa...

Köpte strl 104 till Joel o 98 till My. Dom är ngt korta i strl. Hoppas Joel kan ha sin hela vår/ sommaren iaf. Kanske skulle satsat på en 110 ist om man vill ha ngt under, men har nog redan kastat kvittot :-/

Fanny sa...

Ja visst är dom, ärmarna är ju långa men längden blir ju sådär. Veti sjuttsingen om inte Meja kunnat ha 98 också.
Liam hade behövt 116, tror inte denna kommer räcka, speciellt som du säger om man ska ha något under, men det kom jag ju såklart på nu när vi redan använt den ;)

emma sa...

Är han så lång i rocken Liam? Provade Joels 104 nu med fleece under. Den är något stor i armarna så större kan han nog inte ha ändå. Några cm längre kunde dom vart nedtill istället. Men ska det inte vara en "kortare" modell tros?

Fanny sa...

Ha ha, ja han är nog det, han har 116 i överdelar och 104/110 i underdelar så, lång överkropp :) Han har ju fleece under på denna bild och som du ser är den ju inte så lång direkt.