27 februari 2011

Härlig söndag

Idag har varit en härlig dag, jag njuter till fullo av att inte ha ont nånstans, för första gången på typ 1½ månad :). Förmiddagen tillbringades hos familjen Sjöstrand. Kollade på film ifrån våran semester på Öland/Böda från förra sommaren, fick nästan abstinens, vill tillbaka dit typ NUUUUU, men det är ju några månader kvar. Svårt att komma ihåg den där känslan av att sitta ute i gassande sol, men snart är vi där igen.

Eftermiddagen tillbringade jag och Meja med mamma, en lååång promenad på 2 timmar, med ett litet fika stopp hos underbaraste mormor som uppskattade vårat besök. Daniel och Liam var iväg och fixade med bilen, som inte blev rätt denna gången heller så i detta nu är Daniel och mekar tillbaka allt igen.
Imorgon blir det ÖF på förmiddagen och på eftermiddagen lämnar vi barnen hos mamma och pappa och åker till Jkpg UTAN barn :) Födelsedags presenter till Liam ska fixas, har fortfarande knappt en aning om vad vi ska köpa men jag hoppas vi hittar nåt.

Hoppas ni haft en underbar helg och en underbar söndag, imorgon är det måndag igen, den sista i denna månaden sen byter vi till Mars.

Inga kommentarer: