28 januari 2011

Lördag

IDAG är det lördag, inte igår, fast igår var det lördag för mej, knasigt hur vecko vild man kan bli ibland. Fast idag känns det som...fredag, förmodligen för att Daniel jobbar. Vaknade kl 8 idag, låg och tittade i taket ett stund och bestämde mej sen för att stiga upp, hur underbart är det inte att vara uppe själv på mornarna när barnen fortfarande sover? Är sååå tacksam över mina små sömntutor, Liam var iof uppe och hade fredags(lördags?)mys med oss igår och somnade inte förens runt kl 23, så det är ju inte konstigt att han sover men Meja somnade runt kl 19.30 och sover alltså än :) Lik sin far?
Idag blir det projekt städning och färgbyte i vardagsrummet, ut med det röda och in med orange, fick syn på mina ryssdockor gardiner igår och tyckte att det var dags för dom att hänga uppe ett tag.

Sitter och funderar på om jag och barnen ska ta en tur till Jkpg i veckan, har aldrig åkt in själv med barnen så det kan bli ett äventyr ;) Båda barnens garderober behöver fyllas på, här råder ständigt strumpbrist, vart tar strumporna vägen egentligen? Varenda gång jag hänger upp tvätt så hänger där några strumpor utan sin andra hälft, men vart sjutton har den strumpan tagit vägen?, tror minsann vi har en liten tvättkorgs tjyv i huset :)


Fick just syn på den här tröjan från Lindex, visst var den söt?! Och eftersom det är katter på den så är den nog ett måste till Meja.

Inga kommentarer: