22 oktober 2010

Snö

Blev väckt av en överlycklig Liam imorse som skrek: SNÖÖÖÖÖÖÖÖ, NU kommer tomten mamma, mja, inte riktigt. Kanske inte var så värst smart att säga till honom att tomten kommer när det är snö ute, det blir en låååång väntan :)
Är inte riktigt överens med kylan, fryser som attans, men snö är ialla fall bättre än regn. Och genast får jag en sån enorm längtan tills advent, vill göra julfint nu ju, men jag får nog vänta ett tag till :) Tickar tiden på som den gjort det senaste så är tomten snart här :)

Fick lite smått panik över att Liam inte har några vinterkängor än, så dom är nu beställda, och Meja fick också ett par skor, vem kan motstå dessa lixom? :P



I år testar vi Viking för första gången, hoppas dom är smidigare att få på än dom han hade förra vintern som var sååå trånga.



Imorgon blir det flytt utav lekstugan, förra helgen var det en lastbil här och lyfte över den till våran trädgård, nu ska den bara komma på rätt plats här också. Blir ett roligt projekt att göra iordning den till våren/sommaren. Liam har bestämt att han ska bo i den, med mormor, får väl se vad hon säger om den saken :)

Nu dags för middags fix, idag testar vi ett nytt recept.

Inga kommentarer: