31 mars 2010

Stackars skrutten...

Idag är Liam inte alls pigg. Igår kväll satt vi och tittade på tv när Liam började hosta i sitt rum, när jag kom in så låg han på golvet och fick knappt nån luft och det bara väste om honom. Daniel gick ut med honom på altanen en stund för lite frisk luft och då blev det lite bättre efter en stund. Sen satt han i mitt knä i soffan 1 timma och lyckades sova lite, trots vääääldigt tung andning. När vi gick och la oss igen, han fick såklart sova i mamma och pappas säng, så började det igen och höll på i stort sett hela natten. Idag är han hes, varm och jätte hostig, ville inte nån frukost, han har bara druckit 2 glas saft under dagen.
För en stund sen så bäddade han med kudde och täcke i Mejas vagn och somnade, sötnosen. Han har inte ens rört sina bilar idag och då är han inte pigg, det brukar ju vara prio 1 på morgonen.

Vi misstänker att det är falsk grupp, kikade lite på nätet och symtomen stämmer. Får nog bli ett samtal till VC för att se vad dom säger om saken. Tycker så synd om honom när han har det jobbigt med andningen och hostan. Håller alla tummar att dagens natt inte blir lika som den förra, och att han piggnar på sej snabbt, vore ju tråkigt om han skulle missa påskens aktiviteter.

Nu ska jag fixa fram lite mat och hoppas på att han äter ialla fall lite när han vaknar igen.

Inga kommentarer: